Wie ben ik

 

De Bron

Ik ben geboren in  Groot-Ammers,  in het hart van Zuid-Holland. Een plek met eindeloze uitzichten en hartverwarmende stiltes.
Ik heb veel geleerd tijdens een carrière in het onderwijs, in het hotelmanagement, mijn werk in kuuroorden en tijdens de opleidingen die ik genoten heb.
Het meest heb ik echter geleerd van mijn eigen creativiteit. Door  de stiltes in mijn leven te ervaren en mijn "moeilijke" situaties te overpeinzen , kom ik altijd tot creatieve oplossingen.

 

De Inspiratie

Mijn inspiratie komt van de natuur, het Levenspad zelf en de mensen die in de afgelopen jaren als leraar ben gaan ervaren. Onder andere door mijn ontmoeting met Universal Healing Tao  ben ik balans en gezondheid als een groter onderdeel van mijn leven gaan zien. Ik merk zelf dat deze inspiratie het best tot mij komt door dagelijks te trainen en mijzelf te focussen op de onderdelen en relaties in het leven waar het werkelijk om gaat.
Kritisch meebewegen met de stroom en zo weer tot nieuwe inzichten komend.
Vol passie maar mij kwetsbaar opstellend keer ik altijd weer terug naar de stilte en het luisteren naar mijn hart !


Het Aanbod

Wat bied ik?  Ik ben een volledig opgeleid coach en counselor voor zowel volwassenen als kinderen, gecertificeerd leraar Healing Tao Basic en  heb opleidingen voor massage, voetreflexologie, kunstzinnige therapie en Cranio-sacraal therapie gevolgd en af gemaakt. Al deze kennis en ervaring staat niet los van elkaar. Ze verbinden en versterken elkaar juist.
Eerst de basis; waar voel je doorstroming, waar zit de pijn. Hoe kun je dit openen door er van binnenuit naar te kijken…

Schoonheid en Kracht vind ik in Eenvoud,  Stilte en Creativiteit.
 

 

Cocky den Duyf

profiel2.jpg
© 2017 Inula Texla