Coaching & Counseling

Individuele Ondersteuning

In een sessie kijken we samen naar wat er bij je speelt. Het hier-en-nu is altijd het uitgangspunt. Alles wat je hebt meegemaakt in je leven vormt je tot wie je nu bent. Wezenlijke veranderingen ontstaan door naar oude beperkingen te kijken en nieuwe keuzes te maken. Hoe wil je nu leven en werken, durf je te vertrouwen, lief te hebben, te genieten, jezelf te ontplooien ?
Op het werk en in contacten met familie en vrienden kom je jezelf tegen in patronen, die je hebt ontwikkeld om te overleven: altijd beter willen presteren en nooit tevreden zijn met jezelf, niet durven vragen, jezelf wegcijferen of de schuld van alles geven, weglopen voor moeilijke situaties, geïrriteerd zijn over van alles en nog wat of blijven doen alsof er niks aan de hand is…

Doordat de individuele coaching/counseling hulp-op-maat is, kijken we wat vooral in het moment het belangrijkste is voor je.

De redenen kunnen uiteenlopend zijn.

  • Overspannenheid en burn-out
  • Chronische vermoeidheid
  • Rouw en verlies
  • Scheiding
  • Problemen op het werk

 

Relatie therapie

Is de relatie de sluitpost van de dag ? Nemen de kids zoveel tijd in beslag, zodat je aan het eind van de dag uitgeblust bent naar elkaar? Zou je weer wat meer willen investeren in je relatie, maar jullie krijgen het niet op de rit?  Is de communicatie regelmatig verstoord en neemt het onbedoelde wendingen?  Is dit een terugkerend patroon? Voel je nog steeds wederzijdse betrokkenheid en hebben jullie beiden de behoefte om de relatie weer beter te krijgen? Denk dan eens aan een vrijblijvende sessie, waarna je wellicht besluit om een traject van een aantal keren ( 7x ) in te gaan.

Voor wie is het....

Voor mensen die zich nog steeds verbonden voelen aan elkaar in de relatie

1. die de communicatie willen verbeteren

2. die nieuwsgierig zijn naar de verdieping in de relatie

3. die teruggaan willen kijken naar de tijd waarom jullie voor elkaar gekozen hebben

4. die realiseren dat je een nieuw "tijdperk"  van de relatie in mag gaan met elkaar, elkaar beter willen horen en zien

5. die uiteindelijk niet kiezen om de relatie voort te zetten, maar eerder de behoefte hebben om als ex-partners als partners in ouderschap samen verder te kunnen.

 

Voor meer informatie of voor een vrijblijvende sessie neem rustig kontakt met mij op. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cocky den Duyf

profiel2.jpg
© 2017 Inula Texla