Tao Basic

Vanaf 1995 ben ik actief en intensief met Healing Tao bezig. Ik trainde vele jaren bij Ka Wah Choy in Amsterdam en deed o.a. bij haar examen . Ik heb veel trainingen bij verschillende Leraren gevolgd en kreeg uiteindelijk mijn certificaat bij Inge Maassen in Den Haag. Healing Tao heeft mij nooit meer losgelaten. Dagelijks train ik, de ene keer thuis, een andere keer aan het Wad. Niet omdat ik moet maar omdat het mij vitaler en krachtiger maakt. Met mijn hart ben ik mijn lichaam beter gaan begrijpen.

Met de trainingen, opleidingen en ervaring begeleid ik anderen graag verder handvatten te vinden voor de uitdagingen die zij tijdens het bewandelen van hun Weg tegenkomen.

Heb je het druk?

  • Wil je meer ruimte in je hoofd en vitaal in je lijf
  • Wil je ruimte in je hoofd ervaren en je vitaliteit in je lijf voelen?
  • Voel je je soms moe en wil je jezelf beter beschermen tegen invloeden van buitenaf?
  • Wil je ontspannen en tegelijkertijd alert aanwezig zijn?
  • Wil je je immuunsysteem en je hormoonbalans versterken?
  • Wil je je dieper contact met je sensuele en seksuele levensenergie?
  • Kom dan naar de Healing Tao training.

Met Tao-Basic bied ik cursussen ( wekelijks ), workshops, training en coaching aan. Dit kan Individueel, in groepen en voor bedrijven. Ook maakt Tao Basic een wezenlijk onderdeel uit van de Retraites op Texel. Healing Tao is gebaseerd op de Chinese geneeskunde, op het Taoïsme om precies te zijn. Dit systeem van zelfgenezing, zelfbescherming en zelfontwikkeling is al duizenden jaren oud. Sinds een aantal jaren is deze kennis in het Westen verspreid.

In 10 avonden leer je deze kennis zelf toepassen. Het brengt je in je innerlijke kracht, waardoor je meer jezelf kan zijn onder alle omstandigheden. Het maakt je vitaler, meer rust in het hoofd en van binnenuit sterker naar de buitenwereld te leren zijn.

Tao basic helpt je om weer lekker in je vel te zitten en je energie op te laden.

Cocky den Duyf

profiel2.jpg
© 2017 Inula Texla